Häng på en shamansk resa till andevärlden

Annons:

Kliv in i den fria världen av shamanism där andarnas dans är lika hypnotiserande som deras kärleksfulla omfamningar. Välkommen till en värld där drömmar blir verklighet och där kraftdjur agerar som andliga mentorer. Följ med på en guide till de tre nivåerna av andevärlden och upptäck den kraftfulla världen av shamanism.

En kärleksfull utforskning av den shamanska sfären

Varje natt ger vi oss ut på en galen “shamanisk resa” när vi kryper ner under täcket. Vår ande lämnar våra kroppar för att utforska okända världar och i drömmen blir vad som helst möjligt. Drömmens värld är vår egen, men samtidigt kan vi nå en plats där vi har kontakt med något större än oss själva och meddelanden från andevärlden kan komma till oss.
Under en sådan spännande drömresa får vi möjlighet att uppleva den shamanska sfären på ett kärleksfullt och humoristiskt sätt. Det är som att kliva in i en magisk värld där allt är möjligt och där vi kan utforska de djupaste delarna av oss själva.

Andedjur kallas även kraftdjur eller totemdjur, och de är som terapihundar fast coolare! De är som andliga mentorer som inte bara skyddar oss från skada och negativa krafter, utan också delar med sig av sina superkrafter och kunskaper. De här djuren är ren energi och de liknar änglarna i att de olika djuren kan hjälpa oss med olika saker. Genom att lära känna dem under shamanska resor kan man också lättare kalla på dem när man behöver dem.
Dessa fantastiska andliga kraftdjur fungerar som guider och följeslagare under vår resa till andevärlden. De är som våra egna personliga superhjältar som hjälper oss att navigera genom de olika nivåerna av den shamanska sfären.

Annons:
Annons:

Tre magiska nivåer på den andliga resan

Enligt shamanismen har andevärlden tre olika nivåer, som man kan betrakta som tre olika nöjesparker med fritt inträde och helt utan köer. Först har du den undre världen, där våra förfäder och djurhjältar bor. Här hittar du ett kollektivt, andligt fik dit man kan gå för att fundera över livets mysterier.

Efter det har du den mellanliggande andliga världen. Den andra världen påminner om vår värld, men den har fler olika dimensioner och mer spännande krafter att upptäcka. En shaman kan till exempel använda sig av den mellanliggande dimensionen om man vill ha svar på saker som händer i vår värld. Det kan handla om att hitta orsaken till att någon mår dåligt eller om att få svar om varför vissa personer agerar som de gör i världen.
Högst upp hittar du det högsta riket och det är här vi kan möta högre varelser som änglar och helgon. De är som de kloka gubbarna och gummorna som ger dig teoretiska råd om livet.

Varje nivå av andevärlden erbjuder unika möjligheter och upplevelser. Det är som att vara på en andlig resa där vi kan utforska olika aspekter av oss själva och världen omkring oss. Vi kan lära oss av våra förfäder, upptäcka nya dimensioner av verkligheten och få insikter från de kosmiska varelserna.

Annons:
Annons:

Shamanisk healing - när andar och människor går hand i hand

Vid shamanskt helande är det som en andlig kärleksfest där shamanen och andarna teamar upp för att läka själen. Genom att kasta sig ut på en resa till de andliga världarna kan de återställa din själ och kanske till och med fixa några fysiska problem på kuppen. Det är som terapi fast med andar och det är mycket mer spännande.

Shamanisk healing är en kraftfull metod för att återställa balansen och harmonin i våra liv. Genom att samarbeta med andarna kan shamanen hjälpa oss att läka våra sår och lösa våra problem. Det är som att få en kärleksfull omfamning från universum självt.

Om du känner dig vilse i tillvaron, har varit med om en riktig berg- och dalbana av händelser eller bara är nyfiken på att utforska den andliga världen, kan en session med shamanisk healing vara precis vad doktorn (eller shamanen) ordinerade. Det är som att ha en personlig andlig guide som tar hand om din själ och ger den en makeover.

Innan du hoppar på den andliga karusellen kan det vara bra att ställa dig själv några frågor. Är du redo att utforska de djupaste delarna av dig själv? Är du öppen för att ta emot hjälp från andevärlden? Är du beredd att släppa taget om gamla saker som inte längre är bra för dig? Genom att reflektera över dessa frågor kan du avgöra om shamanisk healing är rätt för dig.

Vem som helst kan ge sig ut på en shamanisk healingresa. Det krävs bara lite träning och viljan att släppa loss sin inre ande och börja utförska de olika andliga sfärerna en i taget. Så varför inte ta steget och ge din själ en spännande andlig makeover? Du vet aldrig vad du kan hitta där ute i den fria och vänliga andevärlden!

Annons:
Annons:

Liknande läsning

Starseeds

Vad är Starseeds?

Ibland får man en känsla av att vissa människor verkar äldre än andra, visare än andra och mer kärleksfulla än andra. Många menar att de här personerna är så kallade “Starseeds”.

Läs mer »
En stor fullmåne

Upptäck ditt måntecken

Ditt måntecken påverkar dina inre dialoger och din inre personlighet. Genom att studera måntecknet får du en större förståelse för dig själv. Månen pekar på hur du tänker och reflekterar, snarare än hur du agerar mot andra. Här får du en guide till på vilket sätt måntecknet påverkar oss.

Läs mer »

Testa att spå dig!